ЭхлэлЗөвлөгөөСонжооФотоСанал асуулга Дэлгүүр хэсьеБайгууллагуудБрэндүүд
<b>Хийх заавар:</b><br>
Сонгиноо дөрвөлжин, мөөг болон хулуугаа нимгэн, сармисаа жижиг хэрчиж бэлтгэнэ. Битүү чанагчид сонгино, мөөг, хулуу, сармис, улаан лоолийн соус, ногооны шөл, лаврын навч, орегано, базил, хар, улаан перец, давсаа хийж, хэмийг хамгийн бага дээр тааруулаад 7 цаг чанана. Хэрвээ өндөр хэмтэй байх бол 3-4 цаг буцалгаарай. Хоол болохоос 30 минутын өмнө лазанягийн гоймонг зааврын дагуу чанаж бэлтгэнэ. Спиначийг шөлөндөө нэмээд 2 минут буцалгана. Үүний дараа гоймонгоо өөрийн хүссэн хэмжээгээр хэрчиж, бэлэн болсон шөлөндөө нэмээд, бяслагаараа чимээд аягалаарай.
Үзсэн тоо: 15200   |   Сэтгэгдэлүүд (0)   |   Хэвлэх хувилбар   |  
Цагаан хоолтнуудын лазаня шөл

Хийх заавар:
Сонгиноо дөрвөлжин, мөөг болон хулуугаа нимгэн, сармисаа жижиг хэрчиж бэлтгэнэ. Битүү чанагчид сонгино, мөөг, хулуу, сармис, улаан лоолийн соус, ногооны шөл, лаврын навч, орегано, базил, хар, улаан перец, давсаа хийж, хэмийг хамгийн бага дээр тааруулаад 7 цаг чанана. Хэрвээ өндөр хэмтэй байх бол 3-4 цаг буцалгаарай. Хоол болохоос 30 минутын өмнө лазанягийн гоймонг зааврын дагуу чанаж бэлтгэнэ. Спиначийг шөлөндөө нэмээд 2 минут буцалгана. Үүний дараа гоймонгоо өөрийн хүссэн хэмжээгээр хэрчиж, бэлэн болсон шөлөндөө нэмээд, бяслагаараа чимээд аягалаарай.

# 3 | Нийт 4 зураг

Сэтгэгдэл бичих

Бусдыгаа хүндэлж эелдэг байгаа танд баярлалаа.

(944)   Хаалтанд байгаа 3 оронтой тоог оруулна уу!


GOOLINGOO.mn © 2011 он.
Сайтын мэдээллийг ашигласан тохиолдолд нэрийг заавал дурьдана.
Утас: 88001760 И-мэйл: goolingoo@gmail.com