ЭхлэлЗөвлөгөөСонжооФотоСанал асуулга Дэлгүүр хэсьеБайгууллагуудБрэндүүд
Шарах явцад мах үрчийж, хумигдахаас сэргийлэн зурагт үзүүлсний дагуу ирмэг хэсгээр ойролцоогоор нэг см орчим зүсч өгнө. Үүний дараа оливын тос түрхээд хүссэн хэмжээгээр давс перецээр амтлаарай.
Үзсэн тоо: 14484   |   Сэтгэгдэлүүд (0)   |   Хэвлэх хувилбар   |  
Үхрийн нурууны махан стейк

Шарах явцад мах үрчийж, хумигдахаас сэргийлэн зурагт үзүүлсний дагуу ирмэг хэсгээр ойролцоогоор нэг см орчим зүсч өгнө. Үүний дараа оливын тос түрхээд хүссэн хэмжээгээр давс перецээр амтлаарай.

# 3 | Нийт 7 зураг

Сэтгэгдэл бичих

Бусдыгаа хүндэлж эелдэг байгаа танд баярлалаа.

(714)   Хаалтанд байгаа 3 оронтой тоог оруулна уу!


GOOLINGOO.mn © 2011 он.
Сайтын мэдээллийг ашигласан тохиолдолд нэрийг заавал дурьдана.
Утас: 88001760 И-мэйл: goolingoo@gmail.com