ЭхлэлЗөвлөгөөСонжооФотоСанал асуулга Дэлгүүр хэсьеБайгууллагуудБрэндүүд
<b>Тарвасны хайлмаг</b><br>
Үр болон хальснаас нь салгаж, цэвэрлэсэн тарвас л байхад хангалттай. <br><b>
Хийх дараалал: </b><br>
Тарвасаа блендерт хийж жижиглээд аяганд эсвэл мөхөөлдөсний хэвэнд хийж хөлдөөнө. Ингээд л аагим халуун өдөр бага зэрэг гэсгээгээд, халбагаар бутлаж байгаад идээрэй. Ингэж  идэхэд амны цангааг тайлахаас гадна сайхан амтыг мэдрүүлнэ.
Үзсэн тоо: 66519   |   Сэтгэгдэлүүд (0)   |   Хэвлэх хувилбар   |  
Зуны халуун өдрүүдэд сэрүү татуулах, амтат ундаанууд

Тарвасны хайлмаг
Үр болон хальснаас нь салгаж, цэвэрлэсэн тарвас л байхад хангалттай.
Хийх дараалал:
Тарвасаа блендерт хийж жижиглээд аяганд эсвэл мөхөөлдөсний хэвэнд хийж хөлдөөнө. Ингээд л аагим халуун өдөр бага зэрэг гэсгээгээд, халбагаар бутлаж байгаад идээрэй. Ингэж идэхэд амны цангааг тайлахаас гадна сайхан амтыг мэдрүүлнэ.

# 1 | Нийт 3 зураг

Сэтгэгдэл бичих

Бусдыгаа хүндэлж эелдэг байгаа танд баярлалаа.

(705)   Хаалтанд байгаа 3 оронтой тоог оруулна уу!

Хамгийн их сэтгэгдэлтэй

Хамгийн их уншигдсан


GOOLINGOO.mn © 2011 он.
Сайтын мэдээллийг ашигласан тохиолдолд нэрийг заавал дурьдана.
Утас: 88001760 И-мэйл: goolingoo@gmail.com